Onderhoud & Service

Voor onderhoud aan uw auto bent u bij Autobedrijf Gruters uit Schalkwijk aan het juiste adres. Ongeacht welke merk en type auto u heeft, wij helpen u graag om uw auto veilig en betrouwbaar te laten blijven.

APK keuringen

Wij verzorgen de APK keuringen van auto’s tot 3500KG, waaronder: personenauto’s, lichte bedrijfsauto’s, campers, veewagens en oldtimers. Wij zijn een RDW erkend bedrijf!

Aankoopkeuringen

Wilt u een auto aanschaffen? Laat deze door ons checken op verborgen gebreken. Zo bieden wij u een stukje zekerheid over uw aankoop.

Onderhoud / Reparatie

Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Of heeft u schade aan uw auto n.a.v. bijvoorbeeld een ongeval? Ook voor reparaties kunt u bij ons terecht.

Revisie

Met onze expertise zijn wij in staat reparaties uit te voeren van motorblok tot versnellingsbak.

Reparatie naar waarde

In overleg kunnen wij gebruikte onderdelen inzetten om uw auto in originele staat te herstellen. Bijvoorbeeld als een onderdeel nog in goede staat is, zodat we kosten voor u kunnen besparen.

Roestschade herstellen

Roestschade kunnen wij in veel gevallen in originele staat herstellen, bijvoorbeeld als er een chassisbalk is doorgeroest.

Banden service

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment banden voor personenauto’s, lichte bedrijfswagens, caravans, aanhangers en veewagens. Daarnaast verzorgen wij ook de montage, het uitlijnen, het balanceren en de opslag van uw banden. Eigen meegebrachte banden monteren wij ook als u dat wenst en voor vaste klanten is de opslag zelfs gratis! Wij hebben vaak scherpt geprijsde zomerbanden of winterbanden op voorraad.

Storingdiagnose

Wij beschikken over geavanceerd meet- en uitleesgereedschap waarmee wij storingen uitstekend mee kunnen uitlezen. Om de expertise op dit gebied op een hoog niveau te houden worden de monteurs continue bijgeschoold.

Airco service

Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd in het reinigen en repareren van airco’s.

Schade taxatie / reparatie

Als u schade heeft gereden kunnen wij de taxatie verzorgen en vervolgens desgewenst de reparatie uitvoeren.

Autoruit service

Ook voor ruitschade bent u bij ons aan het goede adres.